terug

NAH bijeenkomsten

Bijeenkomsten voor NAH-patiënten en mantelzorgers. Lotgenotenbijeenkomsten en partnercontact.


Wat? Verschillende informatieve bijeenkomsten over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding,
TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenoten-contact en vragen stellen.

Voor wie? Voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben (gehad)*. Recent of langer geleden. Ook familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom. De bijeenkomsten zijn gratis.

Data en locaties bijeenkomsten

Aanmelden voor deze bijeenkomsten: per mail via info@gedeeldezorgmh.nl.

Geef de datum van de bijeenkomst, uw naam en het aantal personen door waarmee u komt.

Indien u niet via mail kunt aanmelden, dan kunt u bellen met 06-48133312. Spreek de gegevens in als u verbinding met de voicemail krijgt. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.