terug

Netwerkbijeenkomst Geriatrie, Ergotherapie, Casemanagers TANDEM 'samenwerking'

In het verleden zijn er netwerkbijeenkomsten tussen geriatrie, ergotherapie en casemanagers Dementie geweest. Al enige tijd hebben we dit niet meer georganiseerd, maar we merken dat er wel weer behoefte aan is. We willen hier graag nieuw leven in blazen en hebben daarom een nieuw overleg gepland. Met als doel hier weer structureel in verder te gaan met inhoudelijke onderwerpen, zodat we de samenwerking nog beter kunnen optimaliseren.

Programma:

  • Samenwerking ergotherapie/geriatrie t.b.v. screening
  • Casemanagers
  • Samenwerking algemeen ergotherapie/geriatrie/casemanagers
  • Kennis delen/ontwikkelingen
  • Hoe nu verder?
  • Onderwerpen/thema‚Äôs volgende bijeenkomsten

Aanmelden kan niet meer via de website. Als je hier vragen over hebt, kun je contact opnemen via:

Geriatrie GHZ: geriatrie.secretariaat@ghz.nl

Elvira Blanken: elvira@koudstaalblanken.nl

Donderdag 20 juni
16.00-17.30 uur

Groene Hart Ziekenhuis
Green Restaurant (b.g.)
Bleulandweg 10, Gouda


Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.